20 Mayıs 2013 Pazartesi

Android SwiftKey Programı-Uygulaması Full İndir

Androidin en çok sevilen klavye uygulaması olan Swift Key'i bu yayınımızda full olarak sizlere sunuyoruz.

Sitemiz android program-uygulama indirme sitesi değil fakat bir admin olaran çok severek kullandığım bu klavye uygulamasını da siz Sağlam Oyun Severlerden(SOS) sakınacak değilim :)

Swiftkey mesaj yazmanızı kolaylaştıran ve daha hızlı veya hassas yazmanıza son derece etkisi dokunan ve bizce kesinlikle denemeniz gereken bir uygulama. Uygulama öylesine yararlı ki sizin hangi harfleri daha fazla kullandığınızı ölçüp istatistiksel olarak sunar, ayrıca facebook ve diğer mesaj yazışmalarınızdan sizin yazışma stilinizi öğrenir.

İndireceğiniz sürüm swiftkey 3.
-----------------------------------------------

İNDİRME LİNKİ

Swift Key 3 Andorid APK FULL İNDİR
-----------------------------------------------
.apk olarak indireceksiniz. .apk android market dışı uygulama yükleyecek olduğumuz zaman, yüklenecek dosyamızın uzantısı oluyor. Telefonda astro file managerı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Astrodan Swiftkey.apk nın üzerine gelin ve direk kurun.

Daha sonra uygulamaya girin ve Türkçe dil paketini indirin, diğer ayarları da sırasıyla yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.

Lütfen bu yayın altına telefonum şu bende çalışır mı vb. yorumlar bırakmayınız, yayınlanmaz.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder