30 Mayıs 2013 Perşembe

Fast and Furious 2013 (Hızlı ve Öfkeli 6) Tek Part İndir-İzle


Not: Bu film şu an sinemalardadır. Sinemada izlemeniz tavsiye olunur.

Sağlam Oyun Puanı: 9/10

IMDB Puanı: 7.7/10

Tür: Aksiyon , Gerilim

Süre: 130 dk

Yılı: 3 Mayıs 2013


Kalite:  Sinema Çekimi - Altyazılı

Baş Roller: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

Özet:Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir. 
Hobbs, Dom'a takımını Londra'da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder. 


Vin Diesel ve Paul Walker'ın sinema tarihine soygun ve araba kovalamacası olarak geçen ünlü serisinin son halkası olan film, bu sefer İspanya'da ve İngiltere'de çekildi. Yapımın yönetmenliğini ise seride yapımcı kimliği ile de yer alan Justin Lin üstlenirken, senaryo Chris Morgan'a ait...
 (beyazperde.com)

Film fragmanı:



Sponsor:


Fast and Furious 6  Tek Part İndir-İzle
Turbobit | Uploaded

Uygun Altyazı: Tıkla İndir! - Alternatif link.



Kısa bir admin yorumu: Her ne kadar sinema çekimi olsada kalitesi tatmin edici.İlk iki filmiyle fazla ses getirmeyen bu efsanevi film serisi, 5. ve bu serisi ile şaha kalktı denebilir. İzlemenizi ve gerilime şahit olmanızı tavsiye ederiz. 

Sonradan Not: Filmin full HD sini an itibariyle sitemizden indirebilirsiniz, tıklayınız.!

Keyifli seyirler.

Film ile ilgili görüşlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz, spoiler(film içeriğini içeren) yorumlar yayınlanmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder